Arkana kasvohoidot

Uutuus!

Uusi Arkana Neuro GABA -kasvohoito takaa näkyviä ja välittömiä hoitotuloksia. Iho kiinteytyy, kohottuu ja silottuu merkittävästi jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Palkittu Arkana Neuro GABA -kasvohoito on todellinen kosmetiikan läpimurto!
Arkana on neurokosmetiikan edelläkävijä, joka kehittää tuloksellisia kosmetologisia hoitoja.                                                                                               
Neurokosmetiikka on ihonhoidon tulevaisuus!
Mitä neurokosmetiikka on?
Neurokosmetiikka on tämän hetken innovatiivisin  ja  tehokkain kosmetiikan muoto, joka hyödyntää neurovälittäjäaineita sekä ihomme ja aivojemme välistä luonnollista järjestelmää. Neurokosmetiikassa edistyneet ihonhoidon ainesosat vaikuttavat hermoston välittäjäaineisiin, stimuloivat ihon toimintaa  ja hoitavat ihoa tehokkaasti.
                                                           
Arkanan tuotteissa hyödynnetään uusinta tutkimustietoa, bioteknologiaa ja tehokkaimpia ainesosia. Tuotteiden innovatiiviset neurokosmeettiset reseptit on hiottu huippuunsa Arkanan tuotekehityslaboratoriossa. Hoitojen tehokkuus on kliinisesti testattu.                                                                                                   
Arkana käyttää tuotteissaan tutkitusti tehokkaita ainesosia, joista 24 on patentoituja.  Arkanan palkitun Neuro Gaba hoidon sisältämä gamma-aminohappovoi rentouttaa ilmelihaksia ja kohottaa kasvonpiirteitä. Vaikuttavien ainesosien pitoisuudet ovat aina korkeimpia mahdollisia, jolloin saavutetaan parhaat tulokset.                                                                                                         
Arkanan hoidot ovat tehokkaita ja ihoystävällisiä.  Tuotteissa ei ole käytetty synteettisiä lisäaineita, mineraaliöljyjä, silikoneja, ihoa ärsyttäviä peseviä aineita eikä parabeeneja. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia.                                                                                                                                           
Meidän valikoimaan kuuluu nyt Arkanan tehokas juonteita silottava Neuro Gaba kasvohoito! Neuro Gaba kasvohoito on vaihtoehto kauneuskirugialle.                                                                                                         
Neuro Gaba kasvohoito alkaa alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iholle levitetään Neuro Gaba Lift mask – naamio joka jumppaa kasvojen lihaksia. Naamio sisältää GABA:n (gamma-aminohappovoi) lisäksi goji-marjasta saatuja glykopeptideitä. Naamio muodostaa kuivuessaan kiristävän kalvon joka mikrohieroo ihoa ja stimuloi passiivisesti lihaksia, mikä vuorostaan kohottaa kasvonpiirteitä. Naamion vaikutusajalla teemme käsien kuorinnan ja voiteen hieronnan. Hoito jatkuu neurokuorinnalla joka sisältää kahta neurovälittäjäainetta; GABAA ja NANAA yhdistettynä maitohappoon. Hellävarainen mutta tehokas kuorinta kosteuttaa, uudistaa, kiinteyttää ja napakoittaa ihoa. Kuorinnan jälkeen iholle levitetään Neuro GABA&NANA seerumi joka kosteuttaa ihoa ja täyttää juonteita välittömästi.                                                                                                                                         
Kotihoito ylläpitää hoidon tuloksia! Parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi ja hoidon vaikutusten ylläpitämiseksi  suosittelemme kotihoitoon Neuro GABA&NANA kasvovoidetta ja kasvonaamiota.  Suosittelemme naamion käyttöä kotona kerran viikossa ja ennen juhlia.
 
Kenelle hoitoa suositellaan?                  
– Jokaiselle tuhkimohoitona ennen juhlia tai tärkeää tapahtumaa
– Ikääntyneelle iholle, joka kaipaa tehokasta kohotusta ja kiinteytystä 
– Ikääntymisen merkkien ehkäisyyn yli 30-vuotiaille